Stavebnice Monti System

 monti system profi

Monti System: Legendární česká stavebnice, která fascinuje generace dětí

Kdo by neznal legendární stavebnici Monti System? Tato česká klasika, vyráběná od roku 1984, si získala srdce mnoha dětí i dospělých. Co činí Monti System tak výjimečným? Především fakt, že k sestavení plastových modelů nepotřebujete žádné lepidlo ani barvy. Jednotlivé díly do sebe jednoduše zasunete nebo zacvaknete a výsledkem je funkční model auta, který se téměř dokonale podobá skutečnému vozu.

Jednoduchost a autentičnost v každém kroku

 Monti System je navržen tak, aby byl přístupný nejen pro zkušené modeláře, ale i pro úplné začátečníky. Dílky stavebnice jsou už z výroby barevné, takže nepotřebujete žádné další barvy ani štětce. Vše, co musíte udělat, je sestavit model a polepit jej přiloženými samolepkami. Samozřejmostí těchto modelů je, že neobsahují žádné nebezpečné látky či ftaláty a splňují všechny normy bezpečnosti a nezávadnosti.

dakar

 

Tři Stupně Obtížnosti: Basic, Standard a Profi

Stavebnice Monti System  jsou vyráběny ve třech stupních obtížnosti, aby si každý mohl vybrat model podle svých schopností a zkušeností.

BASIC: Ideální pro začátečníky

Řada BASIC je ideální volbou pro začátečníky. Obsahuje přibližně 30 dílů a je navržena tak, aby ji bez problémů zvládly děti od 6 let. Tyto modely jsou vyráběny v měřítku 1:35 nebo 1:28, což nabízí skvělý vstup do světa modelářství.

 STANDARD: Pro pokročilejší "modeláře"

Modely z řady STANDARD přinášejí vyšší úroveň detailnosti a obvykle obsahují kolem 50 dílů. Přestože jsou složitější, sestavení těchto modelů stále zvládnou děti od 6 let. Modely v této kategorii jsou k dispozici v měřítku 1:48, což umožňuje honosnější a detailnější dokončení.

PROFI: Pro Skutečné Nadšence

Řada PROFI představuje vrchol nabídky Monti System. Tyto modely jsou nejvěrnějšími kopiemi skutečných automobilů, propracované do nejmenších detailů. Počet dílů se zde vyšplhá zhruba na 200, čímž jsou tyto modely určeny pro děti od 8 let. Modely řady PROFI jsou vyráběny také v měřítku 1:48, což umožňuje mimořádnou přesnost a realismus.

 Monti System: Kreativní Zábava Pro Celou Rodinu

Ať už jste začátečník nebo pokročilý modelář, Monti System nabízí širokou škálu možností pro všechny věkové skupiny a úrovně dovedností. Užijte si tvorbu realistických modelů automobilů a prožijte radost z dokončeného díla, které můžete hrdě vystavit na poličce nebo zapojit do herního světa.

 Stavebnice Monti System nejenže rozvíjí manuální zručnost a trpělivost, ale také podporuje kreativitu a technickou představivost dětí. Skvělé je, že se do této zábavy mohou zapojit i rodiče, což dodává vytvořeným modelům ještě větší hodnotu.

Tak neváhejte a ponořte se do světa Monti System, kde každý model přináší nové dobrodružství a jedinečný zážitek z tvorby. S Monti Systemem se stanete nejen konstruktérem, ale také sběratelem vlastních technických děl, na které můžete být hrdí.

/* /*